Tredjeplass til Tribiani

Anne Solberg og Tribiani i 2006, hvor han ble beste 2-åring i region 4 (foto: Unni Tobiasen Lie).

Den norskoppdrettede vallaken er kvalifisert til finalen i DRFs dressurchampionat for 6-åringer.

Seksåringen Tribiani ble i 2008 solgt til Stall-K før han så ble kjøpt av Blue Hors.  Og der befinner han seg ennå. Stedets berider, Maria Anita Andersen, vant klassen med hoppen Karina Lihmskov (BH Don Romantic/Uffe Korshøjgaard) med 8,42, mens hun kapret tredjeplassen med NV-vallaken Tribiani (e. Solos Landtinus/Michellino) som er oppdrettet av Anne Solberg. I Ringsted oppnådde ekvipasjen 7,96 og hesten er nå klar for DRFs finale i Odense.

Med Anna Blomgren kvalifiserte hesten seg til finalen i DRFs 4-årschampionat i 2008. Han ble nummer seks i den innledende runden, men falt noe ned på resultatlisten i finalen og endte på niendeplass med karakteren 8.0 for både ridbarhet og samlet inntrykk, noe som ga en total på 8.12.

Tribiani ble beste gangartshest og beste spranghest i Norsk Varmblod i 2007. Moren Mille Møgelvang er kåret RDH i Dansk Varmblod og 1. premiert i Norsk Varmblod. Hun ble også utnevnt til elitehoppe i Norsk Varmblod under årets Eliteskue i august. Tribiani er hennes første avkom.

Avlshingsten Hoftanz (His Highness/Rotspon) og berider Michael Søgaard tok andreplassen med 8,32.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar