– Over all forventning

Danske Thomas D. Larsen er ansvarlig trener for unghestsamlingene i dressur. Her under AEG i januar, hvor han gjorde rent bord.Interessen for unghestsamlingene har vært særdeles god.

15. og 16. mai gikk den andre unghestsamlingen av stabelen med den danske treneren Thomas Dollaris Larsen, denne gang på Stall-K i Kongsberg, Buskerud. Interessen for disse samlingene har vært over all forventning, rapporterer det nystartede nettstedet www.dressursaklart.no, som kan informere om at hele 42 ekvipasjer hadde meldt sin interesse. Av disse fikk 16 stykker være med på trening, og Thomas er veldig fornøyd med både hester og ryttere.

Av nykommerne var det fem nye ekvipasjer med god kvalitet som fikk plass i A-gruppa. – Vi jobber med å få til nok en samling i juni, forteller Else Hasvold.

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar