Avlsinspirasjon.no er lansert

Dette innlegget ble publisert 6. juni 2010 og innholdet kan være utdatert.

Et samarbeid mellom flere aktører har resultert i en ny portal for ridehestavls- og sportsaktivitet i Norge.

Nettsiden er et resultat av et initiativ fra næringsaktører og andre aktører innen norsk ridehesteavl som ønsker å jobbe for – og stimulere – slik aktivitet, heter det på siden. På avlsinspirasjon.no vil du finne nyheter og påmeldingsinformasjon til Føllfestivalen, Unghestchampionatet, Norwegian Performance Sales (NPS) og hoppekåringer.

Datoer for arrangementene er satt. Føllfestivalen går av stabelen 19. august, privat dansk hoppekåring arrangeres 2. oktober, mens Unghestchampionatet har fått dato 30. – 31. oktober.

I år arrangeres også Norwegian Performance Sales (NPS) for første gang. Datoene er 18. – 19. september. Det er i første omgang en møteplass for selgere og kjøpere av norskoppdrettede hester, først og fremst unghester. I fremtiden vil det være aktuelt med en videreutvikling av konseptet i form av en auksjon.

1 Comment

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Avlsinspirasjon.no er her! | RR Reierstad Ridehest
  2. Avlsinspirasjon.no er her! | Bråten Gård

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*