Tysk seier

Marc Bettinger vant klassen med sin hoppe, Uburon vant Voortveld.Torsdag var det klart for første kvalifiseringsrunde i Bråten Gårds 5-årscup på Linnesvollen.

Drøyt 30 ekvipasjer stilte til start i 1,10-klassen for 5-årige hester på arenaen i Lier. For de avlsinteresserte ble det et gjensyn med flere hingster som var på Brunstad i januar. Cabachon, E.Z. Rider og Quite Expensive viste seg fram fra sin beste side, og gikk null i begge faser.

Flertallet av de fremmøtte unghestene gikk feilfri i grunnomgangen, og det skulle hurtig ridning til for å seire i klassen. Vant gjorde tyske Marc Bettinger på Uburon vant Voortveld, som suste rundt omhoppingsbanen på 37,25. Uburon vant Voortveld er en hoppe etter Kashmir van Schutt/Linards.

Quite Expensive med rytter Michael Kolind.Andreplassen tok Malin B. Hansen med Caprino, en hingst etter Carano, på tiden 38,53. Tredjeplassen tok Peter Flam med E.Z. Rider. Denne hingsten etter Quite Hopeful er eid av Stall GP og ble fremstilt til kåring i Norsk Varmblod tidligere i år, men ikke kåret.

På de neste plassene kom Lars Rasmussen og Zigris R, en hoppe etter Voltaire eid av familien Norstrøm Roth, danske Linnea Ericsson på Ecuador, Emil Flam på Etna, en hoppe etter Quite Hopeful eid av Helene Baardsen og på syvende plass som siste plasserte –  Dorthe Sevaldsen Fallet på Celine VI etter Cellestial.

Solveig Sundførs hingst Quite Expensive e. Quite Easy ridd av Mikael Kolind endte på en tiendeplass. Stein Endresen og Kristin G. Andresens hingst Cabachon endte på en delt ellevteplass.

Avlshest.no vil komme tilbake med et fyldig bildegalleri av alle ekvipasjene på et senere tidspunkt.

Cabachon, ridd av Stein Endresen.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Tysk seier i Bråten Gårds 5-års finale  | Bråten Gård

Legg inn en kommentar