Moselunds Rival tok 2. avdeling

Dette innlegget ble publisert 31. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Siri Aschim og Moselunds Rival vant andre avdeling i breedersklassen for 5-åringene. Søndag var det Moselunds Rival og Siri Aschim som var best av femåringene.

Gustav og Lise Thorsø Mohrs dansk varmblodsvallak etter Blue Hors Romanov/Temple Wind xx oppnådde 81,8 prosent etter å ha vist et program med mer flyt og konsistens enn lørdag.

Dommerne ga 8 for travet som de beskrev som taktfast med god frihet. De synes også han viste god evne til forlenging. For skritt fikk han hele 9 og kommentaren stort og rommelig, mens galoppen fikk karakteren 7,8.

For generelt inntrykk fikk han 8,3 og dommerne beskrev han som en elegant hest som med litt mer styrke i overlinjen kan bli riktig fin.

Vinneren av lørdagen klasse, Stall-Ks Rochar, måtte dermed nøye seg med andreplassen etter å ha fått 79,6 prosent for et program som ikke var like energisk som lørdagens.

Dommerne etterlyste litt mer energi og innundergripen i travet og ga karakteren 7,8. For skritt fikk Blue Hors Romanov-sønnen karakteren 8,7, mens galoppen ble belønnet med 7,8 og kommentaren god og taktfast, men ønsker bedre bæring.

For ettergift fikk han karakteren 7,5 og for generelt inntrykk 8 med kommentaren: En elegant hest som i dag virker litt matt, men en spennende hest for fremtiden.

Elegant og lettgående
Norsk varmblodsvallaken My Companion ble nummer tre etter å ha oppnådd 77,2 prosent. Vallaken etter Crelido/Blue Alert var søndag noe mer snever i formen og dermed ble karakterene noe lavere. My Companion fikk 7,5 for trav, 7,8 for skritt og 8 for galoppen med kommentaren: Taktfast, springende og god oppadbakketendens.

For ettergift ga dommerne 7,3 og for generelt inntrykk 8. De beskrev han som en elegant og lettgående hest som var litt låst i formen for dagen.

Torunn Jordet og Stall-Ks Rochar

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*