Nok en seier til Disney

Dette innlegget ble publisert 11. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Tobajo Pik Disney og Trude Hestengen vant den rosa kvalifiseringen til Stall-Ks 4-års Cup i helgen.

Ekvipasjen har allerede en seier og en andreplass under beltet i kvalifiseringsklassene. Fredag fikk de nok en gang over 80 prosent av dommerne og tok seieren foran Torunn Jordet og Centano som endte på 73,625 prosent.

Tobajo Pik Disney er en hingst etter Tobajo Picez med Walt Disney på morssiden og ble kåret i Norsk Varmblod i januar. Han vant den første kvalifiseringsklassen på Ellingsrud tidligere i år. Så under elitestevnet arrangert av Sølvbyen Rideklubb for en måned siden ble han knepent slått av Mette Hansson og Vivelstad’s Renoir.

Direkte kvalifisering ble det også på Kristin Brekke og Roderico. De fikk 68,5 prosent av de to dommerne.

2 Comments

  1. Gratulerer til Tobajo Sporthorses v/Tormod Bakke Johnsen og Trude Hestengen med fantastiske resultater i 4-års Cup’en denne sesongen!! Utrolig bra prestasjon og et flott resultat av et samarbeid mellom Sport og Avl. Håper Norsk Varmblod allerede i år har registrert at det bør være noen kandidater blant norskfødte hester til unghest-VM i dressur i 2010. Vi ønsker teamet rundt Tobajo Pik Disney lykke til i fremtiden!

  2. Støtter kommentaren over. Det er en super flott ekvipasje. Håper virkelig vi får se den i VM neste år.
    Lykke til.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*