Reisestøtte

Dette innlegget ble publisert 9. juni 2009 og innholdet kan være utdatert.

Fjorårets Breedersfinale i dressur ble arrangert på Epona i Kristiansand. I år samles finalene i alle disiplinene på Linnesvollen sammen med Eliteskuet 2009.Noen har selvfølgelig lengre reisevei enn andre til årets eliteskue og breedersfinaler. Men nå er det hjelp å få for en rytterkrets i hvert fall.

Sør-Trøndelag Rytterkrets (STRYK) har nå vedtatt å tilby økonomisk støtte til deltakere som kvalifiserer seg til finalene på Linnesvollen i august, melder Norsk Varmblod.

STYRK har satt av en pott på totalt 10.000 kroner i reisestøtte som de håper vil stimulere flere fra kretsen til å ta turen til finalene. Det vil bli mulig å søke om maks 1.000 kroner per deltagende hest. Tilbudet gjelder for medlemmer av STRYK og Norsk Varmblod region 7.

Men først må en så klart kvalifisere seg og det vil bli avholdt utstilling med mulighet for å kvalifisere seg på Stall Blakstad i Stjørdal 8.-9. august i region 7. Stevner hvor du kan kvalifisere deg til Breeders og Stall-Ks 4-års Cup finner du på www.hpnett.no.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*