Breedersfristen forlenget

Dette innlegget ble publisert 26. mai 2009 og innholdet kan være utdatert.

Fjorårets Breedersfinale i dressur ble arrangert på Epona i Kristiansand. I år samles finalene i alle disiplinene på LinnesvollenNorsk Varmblod melder at fristen for å kvalifisere seg til Breedersfinalene har blitt utvidet.

Fristen for innmelding og kvalifisering var opprinnelig 15. juli, men denne har nå blitt utvidet til 27. juli og det er dermed mulig å ri kvalifiseringsstevner helt frem til 26. juli.

NV melder også at kravet for spranghestene har blitt forandret slik at det nå godtas totalt 8 feilpoeng, men kun 4 per grunnomgang.

Kvalifiseringstevnene finner du på terminlisten til NRYF som nå ligger på www.hpnett.no.

Breedersfinalen vil finne sted på Linnesvollen den siste helgen i august. Norsk Varmblod har besluttet å slå finalene sammen med Eliteskuet og på denne måten forsøke å skape en arena hvor avlen møter sporten.

Store penger for 2004-årgangen
Det er antall innregistrerte hester som bestemmer hvor stor premiesummen blir i de forskjellige klassene. Regnskapet for NBT viser at innskuddet fra 2004-årgangen var nesten dobbelt så stort som i årene før og etter. Det betyr at det kommer til å bli enda større penger å hente for de som har 5 år gamle hester i år.

Fordelingen av premiepengene er slik at 75 prosent går til hesteeieren, 20 prosent til oppdretteren og 5 prosent til hingsteeieren.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*