Nytt championat for 4-åringene

Avlshest.no sponser 4-årschampionatet i sprang.Endelig får de yngste spranghestene et ordentlig konkurransetilbud. Avlshest.no er stolt over å sponse denne klassen.

De 4-årige gangartshestene har i flere år hatt et eget tilbud i form av Stall-Ks 4-årscup, og nå får endelig spranghestene et lignende tilbud. I år vil det arrangeres som en åpen klasse over to dager uten noen forutgående kvalifiseringer. Det er verdt å merke seg at klassen også er åpen for 5-årige hopper som har hatt føll (dette må dokumenteres). Planen er å utvide dette til en cup til neste år som innebærer kvalifisering til en finale.

Nytt av året er 4-årschampionatet for spranghester. Anmeldelsesavgiften vil bli på 200 kroner. 1. omgang er på fredag 28. august, hvor banen er 90 cm og det bedømmes etter clear round-prinsippet med sløyfer til alle feilfrie. Finaleomgangen går på søndag, hvor banen er hevet til 1 meter. Her er det igjen clear round-bedømming, men også en kvalitetsbedømmelse som går på ridbarhet, kapasitet og teknikk.

Vinneren får 2000 kroner, andreplass gir 1200 kroner, tredjepremie 800 og deretter 400 kroner. Det vil bli delt ut dekken til vinner og til beste hest som er førstegangsregistrert i Norsk Varmblod.

Alle påmeldte får ri begge omganger.

Påmeldingsfrist er 13. august. Avlshest.no oppfordrer alle med aktuelle hester til å melde seg på.

1 Comment on Nytt championat for 4-åringene

  1. Alt for kort annonsering, men godt tiltak!
    Hvordan melder man seg på evt, og til hvem? Jeg går ut i fra at man må melde seg på med dokumentasjon av stamtavle som i “Breeders”, siden “beste førstegangsregistrerte NV” skal premieres?

Legg inn en kommentar