Unghestsamling og rosa stevne

Dette innlegget ble publisert 24. juli 2009 og innholdet kan være utdatert.

I begynnelsen av august blir det ny unghestsamling med Thomas D. Larsen og enda en kvalifikasjonsmulighet til Breeders og Stall-Ks 4-års Cup.

5. og 6. august kommer unghesttrener Thomas D. Larsen til Lier og det vil bli to nye dager med trening for de yngste hestene. Norsk Varmblod inviterer både nye og gamle deltagere til å melde seg på treningen, men opplyser at ved mange påmeldte vil ekvipasjer definert i hovedgruppen bli prioritert.

Det har vært stor interesse for unghestsamlingene så langt. Siste samling ble arrangert i midten av juli hos Titti og Knut Hamre på Kongsberg.

Nytt rosa stevne
Den påfølgende helgen, 7. – 9. august, vil det så bli elitestevne i dressur på Drammen Hestesportsenter. Dette er et rosa stevne dratt i gang av Dressur så klart og Grenutvalget i Dressur (Gu-D), hvor inntektene går uavkortet til brystkreftsaken.

Under årets NM ble det satt fokus på brystkreft ved at det ble arrangert egne rosa klasser hvor sponsorinntekter og anmeldelsesavgift gikk til Kreftforeningen. Dette ble en stor suksess og dressurentusiastene, ledet an av leder av Gu-D Elisabeth Farbrot, har nå kastet seg rundt og satt opp en hel stevnehelg med rosa klasser.

Det blir en ekstra mulighet til å kvalifisere seg til finalen i Stall-Ks 4-års cup og Breedersfinalene for 5- og 6-åringer i tillegg til klasser fra LA til Grand Prix. Både kvalifiseringsklassen til Stall-Ks 4-års Cup og de to Breedersklassene går fredag 7. august.

Under NM ble det samlet inn 23. 595 kroner gjennom sponsorinntekter, anmeldelsesavgift og salg av egne rosa t-skjorter. Tailormade Horses sponset det to rosa klassene på Nes. I Drammen vil blant annet også hingstestasjonen JJ Horses sponse en grand prix-klasse.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*