P.S.I-auksjonen 2008

Dette innlegget ble publisert 2. desember 2008 og innholdet kan være utdatert.

13. og 14. desember arrangerer Performance Sales International auksjon i Tyskland. Men allerede lørdag 6. desember fra kl 18 kan du se en live presentasjon av kolleksjonen.

Nå er salgshestene mulige å prøve for aktuelle og interesserte kjøpere. Dressurkolleksjonen omfatter en gull- og bronsevinner fra årets Bundeschampionat, og en finaledeltaker fra VM i Verden. Totalt skal 26 hester av dressurbetont avstamning og 25 spranghester selges.

Blant spranghestene finner vi blant annet to gullvinnere fra Oldenburgerchampionatet 2008, samt et flertall av kvalifiserte hester for Bundeschampionatet og verdensmesterskapet på Zangersheide.

Selve auksjonen ser du live på nettet 13. og 14. desember, men før det kan du beskue alle hestene ved hjelp av video på hjemmesiden til P.S.I-auksjonen, som er et samarbeid mellom Hof Kasselmann og Paul Schockemöhle.

Dessuten skal også avlshingsten Easy Boy (e. Quite Easy ue. Cardento) auksjoneres bort. Tidligere i høst kunne Avlshest.no fortelle at 6-åringen ble solgt fra Flyinge til Paul Schockemöhle for et ukjent beløp.

Avlssjef Karl-Erik Heimdahl uttalte at han så det videre salget på auksjonen som utelukkende positivt, ettersom det kun er topphester som blir spesielt uttatt.

Om du ikke er spesielt stødig i tysk, kan vi informere om at det i tillegg til Ullrich Kasselmann også er en engelskspråklig kommentator, nemlig Christilot Boylen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*