Skandinaviske hingstevisninger

Den 8-år gamle Richfield e. Riccione/Ferragamo har nå nok testede avkom til å komme med på indekslisten. De skandinaviske hingstene skal også vise seg frem i løpet av mars.

13. mars er det hingsteshow på Flyinge i Sverige. Flyinge hingstene vil også bli å se på Grevagården 18. mars, Strømsholm 19. mars, Aledal 1. april og Kungsbacka 2. april, så her er det flere muligheter. Hvis du vil se Flyinges hingsteshow fra 2008 ligger det video tilgjengelig på deres hjemmeside.

Helgen 14. -15. mars er det også hingstevisning hos Jan Brink på Tullstorp Gård. Da kan en få se Briar 899, Biggles 1015, Okeanos 1097, Chirlon 870, Roosevelt 1110 og Hohenstaufen II 1160. I tillegg vil Tullstorp også ha nykårede JJ RayBan 1173, Flash Dancer 1175 og Santiago 1176 stående denne sesongen.

Blue Hors Don Schufro

Tullstorp frister også med omvisning, svensk korv og kanskje mest interessant; rabatt på drektighetsavgiften hvis en bestiller bedekning disse to dagene.

Blue Hors i Danmark inviterer til åpent hus 28. mars fra kl. 14 hvor en får muligheten til å kikke nærmere på deres hingstekolleksjon for 2009.

Dessuten kan du mot slutten av måneden få med deg to tyske hingstevisninger til via Clipmyhorse. Hengststation Pape viser seg frem i Wingst allerede 28. februar og det samme gjør Haupt- og Landgestüts i Marbach.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar