10 nye fra Flyinge

Flyinge har hele 10 nye herremenn i årets hingstekolleksjon.

Avlsledelsen på Flyinge har brukt tiden godt etter den svenske bruksprøven forrige uke og sikret seg avtaler med eierne til flere av de nykårede hingstene til sin avlsstasjon.

En av dem er årets beste 3-årige spranghest, Common Sense. Denne Contendro-sønnen skapte stor begeistring blant både publikum og dommere og var den eneste 3 år gamle spranghingsten som ble kåret i ASVH i år. Han får selskap av en annen nykåret hingst i Colmar, en 5 år gammel Colman-sønn, og Chicago City (ex Chicago Z) etter Carthago/Matchero. Odermus R, en Calido I-sønn som ble kåret i ASVH i år på sine prestasjoner, vil også være tilgjengelig. Flyinge eier denne hingsten sammen med VDL Stud.

På gangartssiden har de inngått et samarbeid med eierne til 5 år gamle Dalwhinnie etter De Niro/Rohdiamant og Karin Offield som eier Lingh. Allerede i begynnelsen av desember ble det kjent at denne nå 16 år gamle hingsten skulle stå på Flyinge kommende sesong.

Ellers har Flyinge også et samarbeid med eierne til Flemmingh-sønnen Wladimir O.A. samt at de vil tilby importsæd fra Master, Rousseau og Emmerton denne sesongen.

Dermed består årets tilbud til hoppeeierene av hele 17 spranghingster, 12 dressurhingster, en fullblodshingst og en ponnihingst.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar