Norskkårede hingster i aksjon i Tyskland

Dette innlegget ble publisert 3. september 2010 og innholdet kan være utdatert.

Isabel Bache red Bergerac inn til en 5. plass i kvalifiseringsklassen i Bundeschampionatet og sikret seg dermed finaleplass.

Bergerac er en NV-kåret hingst etter Belissimo M/De Niro. Onsdag fikk han karakterene 8 for trav, 7,5 for skritt, 8,5 for galopp, 9 for ridbarhet og 8,5 for generelt inntrykk. Det ga en totalkarakter på 8,3 og sikret 5. plassen.

Vinneren av klassen ble Soliere ridd av Eva Møller som tok sølvmedaljen under Unghest-VM i år. Hingsten etter Sandro Hit/Donnerhall fikk karakterene 8 – 8,5 – 9 – 9 – 9 og dermed en total på 8,7.

Nummer to ble Blickpünkt som har ikke mindre enn to bronsemedaljer fra Unghest-VM på merittlisten. Vallaken etter Belissimo M/Weltmeyer ris også av Eva Møller. Han endte på en total på 8,6 etter å ha fått 9 – 8,5 – 8,5 – 8 – 9.

Lørdag er det klart for finale for de seks år gamle dressurhestene. Den starter klokken 14.00 og du kan se det direkte på nett-TV.

Captain Hook
En annen norskkåret hingst som har vært i aksjon denne uken er Captain Hook. Den fem år gamle hingsten etter Cassini II/Contender ris av Verena Bölte.

Bölte har startet Captain Hook i Tyskland denne sesongen med gode resultater, men torsdag ble det ikke full klaff. Med karakteren 6,5 ble det en 56. plass og trøstefinale fredag. Der endte han tilslutt på en 24. plass.

Sprangfinalen for de fem år gamle hestene går søndag. Program for alle klassene med startlister og resultater finner du her.

Captain Hook (e. Cassini II/Contender) (Foto: Privat).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*