Kvalifiseringene er i gang

Dette innlegget ble publisert 28. april 2010 og innholdet kan være utdatert.

 

I helgen arrangerte Trøndelag Hestesportsklubb Stall-Ks 4-årscup og kvalifisering til Breeders Trophy i dressur.

Fem stykker deltok i Stall-Ks 4-årscup i Øysand, hvor alle kom over 77 % og dermed kvalifiserte seg til finalen. Vant gjorde Janniche Lund på Quanta Costa (e. Quite Easy/I-Costa), en helsøster til den kårede hingsten Quite Expensive. Hun er oppdrettet av Solveig Sundfær og har tidligere vært beste føll og unghest på utstillinger i region 7 i Norsk Varmblod. Ekvipasjen vant med 82,125 %. På andreplass kom Louise Almlund Løkken på Osagers Sørandro (e. Leandro/Racot) med 80,625 % som for øvrig møtte til kåring i Norsk Varmblod på Brunstad tidligere i år.

May Elise Skauvik og De Matcho vant.

I 5-årsklassen stilte 7 ekvipasjer til start, hvor av fem klarte å kvalifisere seg direkte til finalen i Norsk Breeders Trophy, som finner sted på Linnesvollen 26. – 29. august. May Elise Skauvik og Harrysmindes De Matcho (e. De Noir/Blue Horse Romancier) vant denne klassen med 82,600 % foran Louise Almlund Løkken og den NV-kårede hingsten Mr. Gold G som fikk 80,400 %.

Det stilte kun en ekvipasje i 6-årsklassen, men til gjengjeld ble det klar finalekvalifisering med 73,600 % til Louise Almlund Løkken og Stall-K’s Royal Rolling (e. Rubin-Royal/Landadel).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*