Suveren Systole

Dette innlegget ble publisert 18. oktober 2009 og innholdet kan være utdatert.

Systole og Maren Lang-Ree tok seieren i JJ Horses 4-års dressurchampionat lørdag.

Hoppa etter Negro/Davignon I oppnådde en gangartsindeks på 8,7 og tok dermed en overlegen seier i klassen som hadde 12 startende.

Dommerne ga 8,5 for skritt, 8,5 for trav, 8,5 for galopp og 9 i ridbarhet. Systole ble nummer seks i Stall-Ks 4-årscup tidligere i år. Hun er oppdrettet i Sverige av Lena Nyström.

Også i denne klassen ble det delt andreplass. De Matcho og Severin Langholt fikk begge 7,9 i gangartsindeks. De Matcho er en vallak etter De Noir/Blue Hors Romancier og ble ridd av Stine Marie Enger Larsen.

Dommerne ga 8 for skritt, 7,5 for trav, 8 for galopp og 8 for ridbarhet. Også han var med i årets finale av Stall-Ks 4-årscup, hvor han ble nummer syv. De Matcho er oppdrettet i Danmark og eies av Caroline Marie Falck.

Severin Langholt ble vist av Siv Morberg. Vallaken etter Stedinger/Windsor fikk karakterene 8 for skritt, 8 for trav, 8,5 for galopp og 7,5 for ridbarhet. Han er oppdrettet i Danmark og eies av Pernille Stange.

Siv Morberg og Severin Langholt e. Stedinger/Windsor

2 Comments

  1. Hej! Ville bara meddela att det är jag som har fött upp Systole, hon är alltså född i Sverige. Det är ju ganska trevligt om det står med!
    Med vänlig hälsning, Lena Nyström

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Resultater Unghestchampionat 17.-18.oktober | RR Reierstad Ridehest
  2. Resultater – Sport/Avlschampionat | Bråten Gård
  3. Resultater Unghestchampionatet 17.-18.oktober | Avlsinspirasjon.no

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*