Championatvinner til Andresen

Dette innlegget ble publisert 17. april 2010 og innholdet kan være utdatert.
Toftehøjs Credeau (e. Crelido/Diamant) ble overlegen vinner av sprangchampionatet for unghester.
Toftehøjs Credeau (e. Crelido/Diamant) ble overlegen vinner av sprangchampionatet for unghester.

Årets vinner av «Unghestechampionatet» i Herning skal ris av Stein Endresen.

Den 5-årige vallaken Toftehøjs Credeau (e. Crelido/Diamant) imponerte under unghestchampionatet i Herning. Vallaken er oppdrettet av erit og Jens Jensen, og ble ridd av Camilla Moos Enemark. Ekvipasjen la seg i teten allerede første dagene og fikk følgende kommentar med på veien: – Internasjonal type, stor, edel og meget ridbar. Karakterene Bo Kristoffersen og Mads Frederiksen ble 9 i teknikk, 9 i spranggalopp, 9,5 i kapasitet og 9 i ridbarhet.

Under fremmedryttertesten ble Credeau ridd av berider Johnny Hansen, som gav vallaken 9,5 i kapasitet og 9 i ridbarhet. Hesten viste super form alle dagene, og endte opp med å vinne Unghestechampionatet med 915 poeng totalt – 45 poeng foran nummer to.

Under den påfølgende auksjonen i Herning ble så Toftehøjs Credeau kjøpt for 200.000. Senere ble det kjent at vallaken var solgt til Katrinelund og norske Kristin Andresen. Danske Ridehesten rapporterer at hesten skal nå utdannes av den norske landslagsrytteren Stein Endresen med tanke på championatene i Falsterbo og unghest-VM i Zangersheide.

Kristin Andresen og Ib Kirk eier fra før også vallakens far, elitehingsten Crelido, som Stein Endresen også rir. Ekvipasjen ble blant annet nummer to i en MA-klasse på lørdag under Herning.

Stein Endresen rir elitehingsten Crelido (e. Calido I/Raimondo) som er far til Toftehøjs Credeau.
Stein Endresen og Crelido (e. Calido I/Raimondo) under MA-klassen i Herning hvor de ble nummer to.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*