Ekras Lou Lou norgesmester

Dette innlegget ble publisert 17. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

Tonje Reiten og Ekras Lou Lou. (Foto: Stutteri Ekra Gård)Norskoppdrettede Ekras Lou Lou ble norgesmester i feltritt for tredje gang i helgen.

Tonje Reiten og den11 år gamle hoppa etter Laurin/Billion xx lå på en fjerdeplass etter dressuren hvor de oppnådde 63,89 prosent.

Etter en rask og feilfri runde på sprangbanen tok de over ledelsen etter sprangfasen før de sikret seieren med en feilfri runde også i terrenget.

Ekras Lou Lou er den førstefødte av i alt seks avkom Stutteri Ekra Gård har oppdrettet etter sin elitehingst Laurin og elitehoppe You You xx (e. Billion xx). Turid Hammer og Per Martens har hele tre unge helsøstre til Ekras Lou Lou.

På fjerdeplass kom fjorårets breedersvinner i feltritt for seksåringer, Norways Bally. Han er en dansk varmblodshingst etter Stald Kalles Bror Bally/Jet Stream xx og ris av Lisa Røinås. Paret fikk 65,97 prosent for sitt dressurprogram og lå dermed som nummer to etter første fase. På sprangbanen fikk de så med seg 4 feil og med noen tidsfeil i terrengen holdt det tilslutt til  en fjerdeplass for den unge hingsten.

Lisa Røinås og Norways Bally under Breedersfinalen i Sørkedalen i fjor.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*