Stor spenning i sprangfinalene

Dette innlegget ble publisert 29. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Hingsten Zeus (e. Indoctro/Libero H) gikk feilfritt i dag og fikk høyest poengscore av dommerne.Lørdag ble hester og ryttere utfordret med mer krevende baner, og to dommere bedømte hestenes prestasjoner.

Eirik Berentsen og Amund Eide satte karakterer på hestene i forhold til deres teknikk, kpasitet og ridbarhet.

I 5-årsklassen gikk fem ekvipasjer med en feilfri runde i dag. Fire av disse står med 0 feil etter to ridde omganger -alle vallaker. Lars Rasmussen på Cassano (e. Cardent0) fikk 7 i teknikk, 6,5 i kapasitet og 6 i ridbarhet. Anita Sande red Ricardo (e. Concreto/Carte d’or) og dommerne vurderte hesten til 6 i teknikk, 8 i kapasitet og 6,5 i ridbarhet. Sundal på Ziro (e. Solitair) er én av fire som står med null feil etter to dager.Jan Auen Hafskjolds Cadis Z (e. Coriano Z) mottok 7 i teknikk, 7,5 i kapasitet og 7 i ridbarhet. Sistemann som gikk med null feil var Andrea Marie Sundal på Ziro (e. Solitair). Vallaken fikk 7 i teknikk, 7,5 i kapasitet og 7,5 i ridbarhet.

Hesten som fikk best karakter av dommerne var Zeus (e. Indoctro/Libero H) som oppnådde 8 i teknikk og kapasitet og 7 i ridbarhet. Han ris av Heidi Englund. Dette ga et gjennomsnitt på 7,66 for ekvipasjen som gikk feilfritt i dag, men dessverre pådro seg feilpoeng i gårsdagens runde.

Blant 6-åringene var det kun to stykker som kom seg gjennom banen med null feil. Lise Wallentinsen på Celeste (e. Crelido) og Anita Sande på Whitney hadde imidlertid noen feilpoeng med seg fra i går, og har plassert seg på totalt fire feilpoeng etter to dager. En poengsum de deler med fem andre ekvipasjer.

Lise Wallentinsen og Celeste (e. Crelido) gikk feilfritt i dag og står med fire feil totalt. Ingen har gått feilfritt etter to omganger.Best bedømmelse fra dommerne i denne klassen fikk avlshingsten Cointreau, ridd av Lise Wallentinsen. Han fikk 7,16 i gjennomsnitt etter 7 i teknikk, 7 i kapasitet og 7,5 i ridbarhet.

I morgen er klart hvilke ekvipasjer som står igjen som vinnere av Norsk Breeders Trophy.  Det vil også bli kåret en vinner av Avlshest.nos 4-årschampionat i sprang.

1 Trackback / Pingback

  1. RR Lord of Rings beste norskfødte i Breedersfinalen | RR Reierstad Ridehest

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*