Lovende unghopper

Dette innlegget ble publisert 17. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Ro Matinee e. Blue Hors Romanov/Makanda xx. Ro Matinee og S.E. Chloé ble beste 2-års hopper i region 4.

I alt var det fem 2 år gamle hopper som hadde tatt turen til Stall-K lørdag. To av disse stilte i klassen for dressurbetont avstamning, mens de resterende tre hadde sprangblod i årene.

Beste i dressurklassen ble Ro Matinee en hoppe etter Blue Hors Romanov med Blue Alert xx på morssiden. Hun er oppdrettet av Linn Næss Evensen som også eier henne.

Dommerne beskrev henne som en stor hoppe av god type. Hun fikk karakterene 8 for type, 8 for kropp, 7 totalt for ben, 8 for skritt, 8,5 for trav og 7 for galopp. I helhet fikk hun 8 og det betyr at hun er kvalifisert til eliteskuet.

S.E. Chloe e. Crelido er klar for eliteskuet. Den andre hoppa som stilte i denne klassen var Rosita etter Stall-Ks Dynamit/Urprinz. Hun er oppdrettet av Jan Erik Strand og fikk karakterene 8 – 8 – 8 – 7 – 7,5 – 7 – 7,5.

Bildegalleri: Region 4

Spranghopper
I denne klassen var det S.E. Chloé som fikk best karakterer og ble klassevinner. Hun er etter Crelido/Corlando og oppdrettet av Åse-Berit og Nils Jamne. Dommerne ga karakteristikken passe stor hoppe av god type og karakterene 8 – 8 – 7,5 – 8 – 7,5 – 7,5 og 8 i helhet. Dermed er også hun klar for eliteskuet i slutten av måneden.

De andre to hoppene i klassen var Cathi-Rich e. Carano/Viking xx og Anastacia etter Aurelio med Marco Mitras på morssiden. Begge disse fikk 7,5 i helhet.

2 Comments

  1. På morsiden til Ro Matinee er det fullblodshingsten Blue Alert xx. Makanda xx er mors mor, det var en feil vi dessverre ikke rakk å rette opp før katalogen ble laget.

1 Trackback / Pingback

  1. S.E. Chloé årets 2-årshoppe i sprang 2009 - Stutteri Eken

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*