Finalehelgen har startet

Dette innlegget ble publisert 28. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

I tildels øsende regnvær gjennomførte spranghestene første avdeling i Breedersfinalene fredag. Her Lise Wallentinsen og Celeste etter Crelido/Locato. Fredag var det første runde for spranghestene i Breeders og Avlshest.nos Sprangchampionat. Se resten av helgens program.

Over de neste dagene skal det kåres Breedersvinnere i både sprang, dressur og feltritt i tillegg til vinnere av Stall-Ks 4-års Cup og den nystartede sprangcupen for 4 år gamle spranghester. Lørdag blir det også arrangert eliteskue på Linnesvollen.

Lørdag morgen er det feltrittshestene som åpner showet. Fra klokken åtte skal de gjennom sitt dressurprogram før de prøver seg på sprangbanen rundt lunsjtider og så runder av lørdag kveld i felten.

Første avdeling for de fem år gamle dressurhestene begynner klokken ni lørdag. 12 hester skal i ilden før det er seksåringenes tur lørdag ettermiddag. Her stiller ni finalister. Andre avdeling går søndag formiddag.

Spranghestene har allerede gjort unna første avdeling og prøver seg på en ny bane lørdag før det hele avgjøres søndag ettermiddag. Da skal også de 4 år gamle hestene i ilden finalen i Stall-Ks 4-års Cup og Avlshest.nos Sprangchampionat.

Eliteskuet 2009
Lørdag ettermiddag arrangerer Norsk Varmblod også sitt eliteskue hvor landets beste ungdyr vil møtes for å kåre årets beste føll, toåringer, treåringer og fireåringer.

Alle deltakerne har oppnådd 8 eller bedre i helhet på et av de regionale skuene.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*