Stall-K’s Rochar best

Torunn Jordet og Stall-Ks RocharFørste Breedersavdeling for 5-åringene ble vunnet av Stall-Ks Rochar og Torunn Jordet.

Rochar er en dansk varmblodsvallak etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Romancier. Lørdag gikk han til 78,6 prosent og dommerne beskrev han som en velutdannet hest som med mer styrke i bakparten kommer til å bli riktig fin.

Om travet sa de taktmessig, men ønsket seg mer innundergripen mens galoppen ble beskrevet som springende og god. De ønsket seg også  noe mer selvbæring i overgangene.

Andreplassen gikk til My Companion ridd av Øivind Instefjord Ødemotland. Denne norsk varmblodsvallaken er etter Crelido/Blue Alert og oppdrettet av Linn Næss Evensen. Om han sa dommerne: En elegant hest som er utdannet i henhold til treningsskalaen. De like særlig travet som de beskrev som energisk med god balanse.

My Companion fikk totalt 78,2 prosent etter at en feilridning ga 0,1 prosents trekk.

Tredjeplassen tok Siri Aschim og Moselunds Rival, en dansk varmblodsvallak etter Blue Hors Romanov/Temple Wind xx. Dommerne ga totalt 75,4 prosent og beskrev han som en elegant hest med mange gode momenter. Men de påpekte også at de ønsket seg at han arbeidet bedre over ryggen for å forbedre kontakten.

Øivind Intstefjord Ødemotland og My Companion e. Crelido.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar