Z-festival i Belgia

Dette innlegget ble publisert 29. juli 2009 og innholdet kan være utdatert.

(Faksimile: Zangersheide.com)Zangersheide har kåret årets beste hingste- og hoppeføll.

Blant hoppeføllene var det en datter etter Cassini II som gikk av med seieren etter en totalsum på 36 poeng. Caflice BGM Z fikk 8,0 – 10,0 – 9,0 – 9,0 – henholdsvis for korrekthet, bevegelser, type og allment inntrykk. Som nummer to kom hoppeføllet Diva Z etter Diarado på 35,50 poeng, mens Clinty Z av Clintissimo Z ble nummer tre med 35 poeng.

Blant hingsteføllene var det Cavalo Z etter Carthago Z som fikk høyest score. Med 9,5 – 9,5 – 9,5 og 9,5 vant han med hele 37,50 poeng. Det var kun et halvt poeng bedre enn nummer to, Bellisimo vd Laarseheide Z etter Eurocommerce Berlin. På tredjeplass kom Quote vd Laarseheide Z etter Quintessence Z.

Snart er de søte sommerdager over, og utstillingssesongen i gang.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*