Hollandsk i toppen

Dette innlegget ble publisert 23. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Foto: BCC Media

Da er andre fase av Bjørdal AS Young Horses Tour overstått og klassen ble vunnet av Piet Raijmakers Jr. og den 7 år gamle KWPN-vallaken Van Schijndel’s Valentino e. Cavalier/Tangelo.

Nummer to ble danske Emilie Martinsen med hingsten Chianti’s Dream. Chianti’s Dream er en 7 år gammel holsteinerhingst etter Cassini I. Tredjeplassen gikk til Marc Bettinger og Quanthago, en syv år gammel oldenburgvallak etter Quebec/Carthago.

Beste norske rytter ble Lise Wallentinsen med hingsten Cointreau som endte på en femteplass. Cointreau er en 6 år gammel hannoveranerhingst etter Contendro som ble kåret i Norsk Varmblod her på Brunstad i 2007. Ekvipasjen ble nummer 5 i går i den innledende runden, og dermed ligger de godt an før finalen imorgen.

Beste norskfødte hest ble nok en gang familien Braaten Johnsens CC Luxor ridd av Nina Braaten Johnsen. Denne 7 år gamle vallaken er etter Lux/Nimmerdor og oppdrettet av Stall CC på Spikkestad.  I går havnet ekvipasjen på en niendeplass, mens de i dag datt ned én plass til tiende.

Finalen begynner kl. 12.45 imorgen og om du ikke har mulighet til å ta turen til Brunstad kan du se den live på web-TV.

Saker fra AEG

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*