Hestefest i Holland

Dette innlegget ble publisert 3. desember 2008 og innholdet kan være utdatert.

Fra 3. – 14. desember kan du nyte stor ridesport direkte på skjermen.

På messesenteret Expo Centre i den nederlandske byen Hengelo arrangeres nå stevnet Hippisch Hengelo. Flere av dagene består blant annet av rene hingsteklasser. I elleve dager skal store ryttere som Jur Vrieling, Anne von Olst, Angelique Hoorn, Wim og Ben Schröder kjempe om plasseringene. 8. desember er det ingen klasser, men derimot en auksjon som vi kommer tilbake til her på Avlshest.no.

Arrangementet er et samarbeid mellom det nederlandske avlsforbundet KWPN og KNHS. Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie er en interesseorganisasjon – på lik linje med vårt rytterforbund – med over 195 000 medlemmer som jobber for at deres medlemmer skal få utøve sin sport på en best mulig måte. Dressur, sprangridning, feltritt, distanseridning, kjøring, voltige og reining er displinene som ligger under KNHS.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*