Norskfødt klar for Nordisk

I helgen arrangeres Nordisk Mesterskap i dressur på Vilhelmsborg i Danmark. Norge sender tre ekvipasjer som skal starte Nordisk, mens hele seks blir å se i lilleturklassene.

Ellen Birgitte Farbrot og hennes norskfødte vallak CC Royal e. Paridor skal til start i mesterskapsklassen. Denne ekvipasjen er dobbelt norgesmester og fikk en 19. plass i sin World Cup-debut i tøft internasjonalt selskap under JBK Horse Shows i oktober i år. Med seg til Danmark denne gangen har hun Gunn Skovholt med Absalon og Trude Hestengen med Lope N.

I lilleturklassene starter Jonas Elvebakk med fjorårets 6-års Breeders-vinner Cartier, Siri Skahjem med Confidence, Stine Gøtesen med Worsteiner, Mette Njøten Ono med Helios, Siv Morberg med Ruben og Trude Hestengen med Le Mont-H. De fleste av disse startet også i Odense tidligere i høst.

Allerede i morgen er det innledende klasser før Nordisk lagkonkurransen og Intermediare Kür I ris på lørdag. Lørdag kveld er det klart for auksjon av ridehester, hopper fra det danske eliteskuet og 2 1/2 -års hingster fra forbesiktigelsen i Dansk Varmblod. Søndag blir det Grand Prix Kür og FEI Intermediare I.

Stevnet arrangeres av Aarhus Rideklubb og du finner mer informasjon om startider og fulle deltakerlister på deres hjemmeside.

Vi ønsker alle de norske lykke til!

Be the first to comment

Legg inn en kommentar