Endelig kåret på Starum

Dette innlegget ble publisert 22. mars 2011 og innholdet kan være utdatert.

Sir Cisco (foto: privat).

Pintohingsten Sir Cisco hadde 17 ridehesthopper i sesongen 2010, og er nå endelig kåret for sportsponniavl.

Sir Cisco e. Sancisco/Arpeggio ble endelig kåret for sportsponniavl på Starum under kåringen 19. – 20. mars. Hingsten fikk 8,5 i type, 8,5 i skritt, 8 i trav og 8,5 i galopp under eksteriørbedømmelsen. Under løshoppingen fikk han 8,5 – 8,5 – 8,5 og 9. Med rideprøve til 8,5 og tre ganger 10 i lynne ble det 2. premie.

ML Stutteri forteller at han skal til ny hingstekåring for Norsk Pintoavl om to uker. Dagen etter den kåringen reiser han og rytter Inger Bugge til Tyskland for å trene og kvalifisere seg til Bundeschampionatet. I sesongen 2010 bedekket hingsten 17 varmblods ridehesthopper, 7 sportsponnihopper og fire frieserhopper som Barockpinto. Fra før er hingsten kåret i Mecklenburg 2009, og avla en 30-dagerstest i Tyskland samme år.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pintohingst kåret for ridehest- og sportsponniavl med flotte karakterer | RR Reierstad Ridehest
  2. Pintohingsten Sir Cisco vunnet sitt første kvalifiseringsstevne til Bundeschampionatet | RR Reierstad Ridehest
  3. Stig Bech har kjøpt seg inn i RR Landdorne | RR Reierstad Ridehest

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*