Suveren UNO Donna Unique

Dette innlegget ble publisert 6. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

UNO Donna Unique var suveren fredag ettermiddag.

Det ble en spennende 6-årskvalifisering fredag, men ingen kunne hamle opp med fjorårets sølvmedaljevinner UNO Donna Unique.

Eva Möller tok tidlig ledelsen med Blickpünkt. Vallaken etter Belissimo M/Weltmeyer tok bronsemedaljen i femårsklassen under fjorårets mesterskap. I dag ble ekvipasjen belønnet med en total på 8,5.

Andreas Helgstrand tok så en knapp ledelse med fjorårets gullvinner Hønnerups Driver etter å ha fått en total på 8,54. Hingsten etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro fikk 9,4 for trav, 9,8 for galopp, men kun 6,9 for skrittet som var spent og hastig i dag. For ettergift fikk han 8 og for generelt inntrykk 8,8.

Zhivago ridd av Theo Hansson snek seg så inn mellom de to i ledelsen med 8,54. KWPN-hingsten er etter Krack C/Jazz.

Svenske Anna Svanberg og Deja, en hoppe etter Silvano/Blue Hors Don Schufro, leverte så et flott program som ga dem ledelsen med 8,84 . Dommerne gaden svenske varmblodshoppa karakterene 8,9 for trav, 8,7 for skritt, 8,9 for galopp, 8,8 for ettergift og 8,9 for generelt inntrykk.

Men fortsatt gjenstod det flere favoritter. Tyske Jessica Werndl og Redford kunne så notere seg 8,82 etter at hannoveranervallaken e. Rosentau/Escudo I fikk 9,4 – 8,9 – 8,5 – 8,6 – 8,7.

Neste hest i ringen var UNO Donna Unique, fjorårets sølvmedaljevinner. Sammen med Andreas Helgstrand leverte hun en prestasjon som ble belønnet med hele 9,46 totalt. Dommerne ga i år som i fjor dansk varmblodshoppa 10 for travet. For skritt fikk hun 9,5, for galopp 9, for ettergift 9,3 og for generelt inntrykk 9,5.

Tyske Eva Möller og Soliere leverte så et solid program som siste startende, men kunne ikke måle seg med den danske hoppa. Hingsten etter Sandro Hit/Donnerhall fikk en total på 9,12 og tok en klar andreplass etter å ha blitt belønnet med 9,4 – 8,9 – 9 –  9 – 9,3.

Ikke til finalen
Norske Isabel Bache og Bergerac kunne ikke måle seg med de helt i toppen og endte på en totalkarakter  på 7,76. Hannoveranerhingsten etter Belissimo M/De Niro fikk karakterene 7,6 for trav, 8 for skritt, 7,8 for galopp, 7,6 for ettergift og 7,8 for generelt inntrykk. Det holdt til en delt 20. plass og dermed blir det trøstefinale på de to i morgen formiddag.

Isabel Bache og Bergerac endte på en 20. plass.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*