70-dagerstesten overstått

Blue Hors Bentley slapper av i stallen hos Paul Schockemöhle, som eier hingsten sammen med danske Blue Hors Aps.
Resultatet er klart fra hingstematerialprøven i Schlieckau, Tyskland.

44 hingster deltok i testen, og både nummer én og to sammenlagt er danskeeide hingster. Fürstenball (Fürst Heinrich/Donnerhall) vant dressuren med 154 poeng og sammenlagt med 145 poeng. 3-åringen som Lone Bøegh Henriksen kjøpte som føll i Tyskland for tre år siden ble fløyhingst under Oldenburgerkåringen i Vechta i fjor.

Nummer to ble  Blue Hors Bentley (e. Belissimo M/Weltmeyer) som eies av Blue Hors Aps sammen med tyske Paul Schockemöhle. I likhet med Fürstenball ble han kåret ved Dansk Varmblods etterkåring tidligere i år. Med henholdsvis 133 og 138 poeng ble han nummer to både sammenlagt og i dressuren.

Beste poengsum i sprang fikk holsteinerhingsten Castino (Cassini II/Caretino) med 133 og 124 poeng sammenlagt.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar