Norsk i dansk 4-årsfinale

Dette innlegget ble publisert 14. oktober 2009 og innholdet kan være utdatert.

DSC_5965VivelstadsRenoir
Mette Hansson og Vivelstads Renoir (e. De Noir) har i dag deltatt i DRFs 4-årsfinale under JBK Horse Show i Odense.

4-årsfinalen
Den norske ekvipasjen fikk 7.44 i den innledende runden, og endte da opp på en 19. plass. Dermed skal de ut i trøstfinale torsdag morgen. Vant gjorde gullmedaljehoppen Tørveslettens Stamina (e. Stedinger) ridd av Andreas Helgstrands rytter, Anna Blomgren. De fikk 8,66. Helgstrand selv ble med poengsummen 8,36 nummer to med Sieger Hit (e. Sandro Hit). Den norske rytteren Silje Bakken red imidlertid Tailormade Lancelot (e. Lordanos) inn til en tredjeplass med 8.08. Den plasseringen måtte hun dele med årets vinner av Stall-Ks 4-årscup, Michael Grønne Christensen og Tailormade Temptation (e. Tuschinski).Silje Bakken og Tailormade Lancelot

5-årsfinalen
I den innledende 5-årsfinalen ble det trippel til Andreas Helgstrand. Som i unghest-VM vant han med Hønnerups Driver (e. BH Romanov) på 8,74, tok andreplassen med Uno Donna Unique (e. BH Don Schufro)på 8,30 og tredjeplassen med Laetare (e. Lord Loxley) på 8,22.

6-årsfinalen
Innledningen til 6-årsfinalen ble vunnet av Astrid Gemal på Crelido-vallaken Charmeur. Hun vant med 8,44 foran Sune Laust Hansen på BH Hotline (e. Hofrat) på 8,28 og Maria Anita Andersen på Robbie W (e. Rubin Royal) som endte med 8,24.

Trøstefinalene går torsdag, mens finalene avholdes fredag 16. oktober.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*