VM-vinner solgt

Dette innlegget ble publisert 30. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

Andreas Helgstrand på Hønnerups Driver etter seieren i sommer.Den danske VM-vinneren Hønnerups Driver er nå solgt.

Den gode nyheten for danskene er at hesten forblir i dansk eie. Andreas Helgstrands gullmedaljehest fra Unghest-VM i Verden satte for alvor Dansk Varmblod på kartet etter at han vant femårsklassen med totalkarakteren 9,46. For sitt trav fikk han karakteren 10.

Vallaken er etter den mye brukte danske kombinasjonen Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro og er oppdrettet av Stutteri Hønnerup.

Helgstrand Dressage eide Hønnerups Driver sammen med Stutteri Hønnerup før han nå ble solgt til Hanni Toosbuy Kasprzak.

Helgstrand skriver på sin hjemmeside at det har vært mange interesserte kjøpere og at han er glad for at det ble Kasprzak som endte opp som ny eier og at han fortsatt skal ri hesten.

– For meg er det utrolig viktig at en så usedvanlig hest som Hønnerups Driver forblir i dansk eie. Og jeg er veldig glad for, at jeg har mulighet til å kunne være med å sikre dette. Planen er at Driver blir på Møgelmosegård i Andreas’ trening. Jeg gleder meg veldig til samarbeidet med Andreas, sier Hanni Toosbuy Kasprzak.

Hanni Toosbuy Kaspkrzak er moren til den danske young rideren Anna Kasprzak og familien eier den danske skotøyprodusenten Ecco.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*