Ny unghestsamling

Dette innlegget ble publisert 29. juni 2009 og innholdet kan være utdatert.

IMG_3766LarsenDet nærmer seg avgjørelsen i Norge også. Neste uke er det ny samling og avgjørelsen faller angående norsk deltakelse i Unghest-VM i dressur.

Tirsdag 7. og onsdag 8. juli blir det ny unghesttrening med danske Thomas Larsen som nå har ansvaret for de norske unghestene og dermed uttaket til Unghest-VM. Denne gangen er det Titti Hamre på Kongsberg som står for rammen rundt samlingen.

Torsdag blir det så stevne med kvalifiseringsklasser til Breeders og Stall-Ks 4-års Cup i regi av Sølvbyen Rideklubb. Grenutvalget i Dressur (Gu-D) opplyser at Thomas Larsen da vil være tilstede og se på og kunne gå gjennom ridningen med unghestrytterne etterpå hvis de ønsker det.

Ikke for enhver pris
Under Andreas Helgstrand-clinicen på Stall-K tidligere denne måneden uttalte Larsen at han var forberedt på å ikke sende noen ekvipasjer dersom nivået ikke var godt nok. Larsen uttalte at det ikke var kvaliteten på hestene det stod på, men at ganske mange ikke hadde kommet helt langt nok utdanningsmessig i forhold til alderen.

– De skal ikke reise for enhver pris. Det skal være sånn at de som reiser har muligheten til å gjøre en god figur. Og er de ikke klare så får de heller vente. For det er kvalitet nok og det kommer, sa Larsen til Avlshest.no

Kvalifisert?
For de som enda ikke har kvalifisert seg til finalen i Stall-Ks 4-års Cup eller  Breedersfinalen blir det mulighet til det under elitestevnet neste uke. Torsdag blir det både 5- og 6-års kvalifiseringsklasse i tillegg til en ekstra kvalifisering til Stall-Ks 4-års Cup som ikke står oppført i statuttene.

Hvilke andre stevner du kan kvalifisere deg ved finner du på www.hpnett.no.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*