To gull til Tyskland

Dette innlegget ble publisert 28. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

westfaler-leadDet ble en hest fra Westfalerforbundet som tok seieren i klassen for seksåringene, mens en holsteiner vant syvårsfinalen.

Tyske Christian Ahlman og Charles 56 var raskest rundt omhoppningsbanen i seksårsklassen og sikret dermed gullet. Westfalervallaken Charles 56 er etter Calato/Salut.

Hakk i hel var Drumiller Lough, en irsk sportshest etter Heartbreaker/Mountain Pearl ridd av irske David O’Brien. Bronseplassen tok belgiske Walter Lelie og Derly Chin de Muze. Den belgiske varmblodshoppa er etter For Pleasure/Nababe de Reve.

Blant de ti beste ble det en ganske spredt fordeling både av avlsforbund og nasjoner selv om både Tyskland og Nederland ikke uventet markerte seg. Fjerdeplassen gikk til holsteinerhoppa Conny e. Carpaccio/Loutano ridd av tyske Sebastian Haas. På de neste plassene kom KWPN-hoppa Royal Queen ridd av nederlandske Dennis van den Brink, zangersheide-hoppa Cally de Ville ridd av nederlandske Maikel van Mierlo, fulgt av Christian Ahlmans andre hest Coolman 49, en westfalervallak etter Calato/Caletto I.

Nummer åtte ble KWPN-hoppa Wanda Leva ridd av Paulien de Vries, nummer ni finske Nina Fagerstrøm på zangersheidehoppa Naomi Do, mens tiendeplassen gikk til en nederlandsk ekvipasje, hingsten Audi’s Winner ridd av Vincent Voorn.

Syvårsfinalen
holstein-leadBlant syvåringene ble det også tett i toppen. Men det var Lamarque 7 ridd av tyske Karl Brocks som tok den edleste medaljen. Lamarque 7 er en holsteinervallak etter Limbus/Coriano.

Oldenburgerhoppa Corlanda e. Cordalme Z/Landcapitol ridd av tyske Mario Stevens ble nummer tok sølvet, mens Judy-Ann Melchior red zangersheidehoppa As Cold As Ice etter Artos Z/Carthago Z inn til bronseplass.

Det var tilsammen syv ryttere som kom til omhoppningen. Karl Brocks red også hannoveranerhingsten Codex One til en fjerdeplass, fulgt av KWPN-vallaken Very Nice e. Cantos/Candillo ridd av Timothy Hendrix på femte, hoppa Chocola Z etter Carthago Z/Pilot ridd av Mischa Everse Van de Kraats på sjette mens belgiske Patrick Pits ble nummer syv på KWPN-hingsten Va Vite e. Heartbreaker/Clinton.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*