Sires of the World 2009

For andre året på rad tok Zangersheides egen datter hjem seieren på Levisto Z.

Den 12 år gamle holsteinerhingsten Levisto (Leandro/Carolus I) med det ponniaktige utseendet ble altså vinner av Sires of the World 2009, en bragd han også oppnådde i 2008. I 150-klassen var Judy Ann Melchior, som for øvrig er datter til Leon Melchior som grunnla Zangersheide, feilfri og i mål på tiden 37,80.

Det var en tid Vincent Voorn fra Nederland på Audi’s Gestion Priamus Z (Pucci/Grannus) ikke klarte å straffe, men det holdt til en annenplass i klassen. Både nummer to og tre i klassen var stambokført i Zangersheide. BV Projects Cartoon Z (Caretano Z/Alme Z) og japaneren Eiken Sato ble nummer tre.

Skandinavia var gledelig representert i klassen med Karina Rie Truelsen og den ti år gamle franske hingsten Lord if de Chalousse (If De Merze/Fury de la Cense).
Norske Stein Endresen og Crelido (Calido/Raimondo) var meldt til Sires of the World, men deltok ikke.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar