Sires of the World 2009

Dette innlegget ble publisert 26. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

For andre året på rad tok Zangersheides egen datter hjem seieren på Levisto Z.

Den 12 år gamle holsteinerhingsten Levisto (Leandro/Carolus I) med det ponniaktige utseendet ble altså vinner av Sires of the World 2009, en bragd han også oppnådde i 2008. I 150-klassen var Judy Ann Melchior, som for øvrig er datter til Leon Melchior som grunnla Zangersheide, feilfri og i mål på tiden 37,80.

Det var en tid Vincent Voorn fra Nederland på Audi’s Gestion Priamus Z (Pucci/Grannus) ikke klarte å straffe, men det holdt til en annenplass i klassen. Både nummer to og tre i klassen var stambokført i Zangersheide. BV Projects Cartoon Z (Caretano Z/Alme Z) og japaneren Eiken Sato ble nummer tre.

Skandinavia var gledelig representert i klassen med Karina Rie Truelsen og den ti år gamle franske hingsten Lord if de Chalousse (If De Merze/Fury de la Cense).
Norske Stein Endresen og Crelido (Calido/Raimondo) var meldt til Sires of the World, men deltok ikke.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*