Flere til start på Zangersheide

Dette innlegget ble publisert 1. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

Stein Endresen og Crelido stiller til start i Sire of the World på Zangersheide.NRYF har i tillegg til åtte unghester meldt én ekvipasje til Sire of the World under Unghest-VM i Belgia.

I tillegg til ekvipasjene Avlshest.no annonserte i forrige uke, er Stein Endresen meldt med den 5-årige avlshingsten Cabachon (e. Casall/Concerto II) og den 13-årige Crelido (Calido/Raimondo) til Sire of the World – klassen hvor verdens beste avlshingster konkurrerer mot hverandre. Crelido gjorde seg blant annet bemerket under årets NBT-helg ved å ha med to avkom i både sprang og dressur. Han er eid av Katrinelund i Danmark og norske Kristin Andresen, i likhet med Cabachon.

Dessuten er også Silje Ludvigsen og Leonce L (e. Leonce/Lansing) nå definitivt meldt. Det er søkt wild card for Cecilie Hatteland og Culture II (e. Colman/Contender) og Morten Djupvik med Quinault (e. Bessemeind’s Quasimodo Z/Hinault).

Fra før er Jon Fagerås meldt med Day Trader (e. Quite Hopeful/Sir Dancer) og El Nino II (e. Quite Hopeful/Landfriese II). Therese Henriksen er meldt med Emotion van t Beugelhof (e. Querlybet Hero/Darco) og Wizzard HB (e. Sheraton/Cavalier). Magnus Aalberg stiller med Viva La Vie (e. Hors La Loi II/WIsconsin) mens Morten Djupvik er klar med Victorie G (e. Bessemeind’s Quasimodo Z/Codexco).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*