Suverene vinnere

Dette innlegget ble publisert 19. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Engas Naranja vant 3-årstesten (foto: Anne Granberg).Det ble klare vinnere av 3- og 4-årstesten i sprang og dressur på Stall-K i helgen.

Fire hester var meldt til 3-årstest i sprang. Og det var skimmelen Engas Naranja (e. Casir Ask/Calato) som imponerte testrytter Thomas Sigtenbjerggaard og dommerne mest. Med karakterene 9 i teknikk, 9 i kapasitet, 9 i galopp og 9,5 i ridbarhet/prestasjon ble hoppa en suveren vinner med sprangindeks på 9,2. Oppdretter og eier er Kady Besseberg.

Blant de fire som hadde meldt seg på i klassen for 4-årstest i dressur var Vivelstads Renoir (e. De Noir/Resident) i en klasse for seg. Den fukse hingsten fikk 9 i eksteriør, 9 i skritt og trav, 9,5 i galopp og en samlet gangartsindeks på 9,3. Mette Hanssons hingst vant også 3-årstesten på Stall-K i fjor, da med en gangartsindeks på 8,9.

Det ble også avholdt en klasse for hopper 3 år og eldre uten bruksprøve, som enten har føll ved foten eller sportsresultater. Her trakk den 11-årige hoppa Pfeiffer (e. Warseiner/Martini) det lengste strået. Med karakteren 9 – 8 – 6,5 – 8,5 – 8,5 – 7,5 og 8 vant hun klassen foran Roosje (e. Democraat/Ultrazon) og It’s Magic.

4 Comments

  1. Takk for flott nettside, og tusen takk for at dere tar ansvaret og offentliggjør resultater fra Norsk Varmblods utstillinger. Det eneste jeg savner er avstamningsinnformasjon på resultat-listene ?

  2. Hei, Thea – og tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på. Når det gjelder resultatlistene, så har vi fått dem av Norsk Varmblod. Der er ikke avstammingen oppgitt, som du nevner. Den informasjonen – og opplysninger om oppdretter og eier – finnes i katalogen, som vi dessverre ikke har fått digitalt.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*