Hjemme igjen

Dette innlegget ble publisert 9. juli 2009 og innholdet kan være utdatert.

Vel hjemme kunne Copy og Juppe ta seg en galopptreningstur på beitene.Buttan og Copy har kommet seg hjem igjen. Jeg var noe spent på hvordan lastingen skulle gå selv om jeg hadde en god magefølelse, noe som skulle vise seg å være riktig.

Med god hjelp fra Ole-Jørgen og Ole-Marius på JJ Horses gikk lastingen helt smertefritt. Men et lite minne fra meg fikk JJ-gutta, for jeg greide å trøkke til hengrenna på inngangen til stallen da jeg rygget…ups..! Da hørte jeg noen mumle et eller annet om kvinnfolk og bilkjøring, hmmm…!?

Buttan er nå igjen seminert med JJ Rayban og da jeg var der fikk jeg en oppdatering om hingsten over en kopp kaffe. JJ Rayban står på stasjon hos Jan Brink i Sverige. Jan synes JJ Rayban er en riktig bra hingst og han blir i avlssesongen ridd og trent på Tullstorp. Siden han kun er tre år må han selvfølgelig trenes deretter og i det siste har JJ Rayban også vokst. I Sverige har han hatt ca. 60 hopper så langt i år og i tillegg har flere Hannoveraner-avlere i både Danmark og Tyskland brukt ham.

Den 15. juli er sesongen over og han reiser etter hvert tilbake til Tyskland der Isabel Bache skal fortsette å ri og utdanne hingsten. Han skal også i høst/vinter gå bruksprøvene og i 2010 skal han vises på den danske kåringen i Herning. Det kan med andre ord være flere grunner til å ta turen til Herning neste år!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*