JJ Rocco og Besse Man til Danmark

Dette innlegget ble publisert 18. mai 2009 og innholdet kan være utdatert.

JJ Rocco og Stine Gøtesen. (Foto: Hilde Haugsrud)


Danske Nanna Skodborg Merrald skal ri en norskfødt hingst i tiden framover.

Landslagsrytteren for ponni har hatt stor suksess med sin danske ponni Centrum (e. Robin), og forbereder seg nå til de kommende årene som junior og young rider. Hun har i tillegg til Centrum også hesten Millibar (e. Milan).

Besse Man og Jonas Elvebakk under Breeders i dressur i 2008.Nanna og hennes familie har inngått et samarbeid med JJ Horses om hestene JJ Rocco og JJ Besse Man (e.Depardieu/Rubinstein) som har blitt formidlet av hennes trener Michael Søgaard og Christian Woldt.

Hestene kom til Danmark i helgen, og familien gleder seg til det framtidige samarbeidet, rapporterer Ridehesten.

JJ Rocco (e. Riccione/Donnerhall/Mago xx) er blitt 8 år og har representert Norsk Varmblod ved VM for unghester i dressur i 2006 og 2007, ridd av Stine Gøtesen. Her i Norge har hingsten oppnådd flere seire og plasseringer opp til M-nivå. Etter treningsoppholdet hos Holga Finken i Tyskland i 2006-2008 rapporterte JJ Horses at hingsten var klar for Prix St. Georg med sin rytter Isabel Bache.

JJ Besse Man ble nummer fire i 5-årsfinalen i Norsk Breeders Trophy 2008. Hestene stod inntil nylig i trening hos Jonas Elvebakk.

JJ Rocco var bruksprøvevinner i dressur på Kvalitetsbedømmelsen i 2005, og ble også nummer 2 i sprangdisiplinen ved samme arrangement.

DV-hingsten Robin er far til Nannas ponni Centrum, og begge ble vist fram under gallashowet i Herning i 2009.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*