Skjer det i natt?

Dette innlegget ble publisert 30. april 2009 og innholdet kan være utdatert.

Kameraet er ladet  – men bilen er på verksted.

Husker dere at jeg skrev i mitt siste blogginnlegg at det var viktig å ha bil og tilhenger på plass når det var føll på gang? Da kan jeg bare si at det var minst sagt dårlig timing at bilen min skulle få en kjempestor oljelekkasje i går.

Den ble tauet til verksted og der skal den stå over helga til noen får tid til å se på hva som er galt. Men jeg er heldig som har ei veldig god venninne på andre siden av elva med en bil som kan trekke henger. Hun kommer uansett tid på døgnet hvis jeg trenger henne og bilen.

Også har det seg sånn at jeg tror at jeg vil få føll i løpet av natten eller i morgen fredag. De andre to årene har Buttan ventet til finværet kommer og det har det gjort nå. I tillegg ser konsistensen noe mer ut som melk og ikke bare vann når jeg melker litt. Hun har ikke vist noen andre tydelige tegn som f.eks vokspropper rett før følling før så jeg må gå etter «melkekonsistensen» og været.

Det blir nok en natt på sofaen nede i natt med monitoren og vekkerklokka rett ved siden av meg. Jeg har et veldig godt sovehjerte, så hvis jeg har veldig sterke mistanker om at det blir følling i natt så må jeg nok bare sove ute i stallen. Da bør jeg vel våkne hvis noe skjer…?

Ingen vokspropper, men det kommer litt melk ut...

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*