Cash, Satchmo og Clifton Promise

Dette innlegget ble publisert 26. april 2009 og innholdet kan være utdatert.

Marco Kutscher og Cash 63 under World Cup finalen i år. (Foto: Kit Houghton/FEI ROLEX)

Disse tre hestene har sanket flest poeng i sporten den siste tiden.

På WBFSHs liste over spranghestene er det den 13 år gamle holsteinervallaken Cash 63 som ligger i tet. Carthago-sønnen har per 01. april 865 poeng. På andreplassen finner vi også en holsteiner, Lacroix 9 e. Lacros/Caletto I, med 828 poeng. Så følger oldenburghingsten Sandro Boy med 800.

Blant dressurhestene er det Satchmo som har klart flest poeng. Isabel Werths 15 år gamle hannoveranervallak e. Sao Paulo/Legat har for øyeblikket 2216 poeng. Så følger to KWPN vallaker, Parzival og Ravel, med 2043 og 2024 poeng. Parzival er etter Jazz med Ulft på morssiden, mens Ravel er etter Contango/Democraat.

Isabel Werth og SatchmoFørste skandinaviske innslag kommer på 8. plass. Dansk Varmblodsvallaken Mistral Højris har sanket 1799 poeng med sin engelske rytter Laura Bechtolsheimer. Rett bak finner vi en Svensk Varmblod, nemlig Max med 1759 poeng. Max er en Master-sønn som ris av Kyra Kyrklund. Dansk Varmblod har hele 5 hester inne på top 20 listen, mens Sverige har to.

På toppen av feltrittslisten finner vi en New Zealandsk Fullblodshest. Clifton Promise er en 11 år gammel vallak etter Engagement/Cautious Style og står nå med 211 poeng. På andre og tredjeplassen finner vi It’s Montey og  Newsprint med 168 og 152 poeng.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*