Salgsprosent på 50

Dette innlegget ble publisert 11. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

Kat. nr. 41 - Klephab's Don Nido (e. BH Don Romantic) ble solgt for 1 million danske kroner under Dansk Varmblods forårsauksjon.Én auksjonshingst skilte seg ut fra de andre.

Den nykårede hingsten 41 Klepab’s Don Nido (e. BH Don Romantic) ble nemlig solgt for 1 million danske kroner til Holland. Skovens Rafael satte ny rekord ved å bli solgt for 1,2 millioner under auksjonen i 2007. På ponnifronten ble det også omsatt for mye penger – den tre år gamle gullmedaljehoppen Hedevangs Aicha GRSDH (e. Falco/Bashkan) ble solgt til en dansk kjøper for 120.000 danske kroner. Aicha fikk blant annet karakter 10 for trav og type under sin bedømmelse.

Totalt ble det solgt hingster for 1.960.000, ridehester for 635.000 og ponnier for 120.000.

Flere av hestene ble altså ikke solgt videre p.g.a. for lave bud. Én av disse var 350 Indians Columbine M (e. Crelido) som tidligere samme dag hadde fått gode kritikker av Johnny Hansen under fremmedryttertesten.Hoppen fikk 8,5 i ridbarhet og ble betegnet som en hest som kan lære rytteren svært mye – en hest som «vi alle gjerne vil ha».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*