Årets første føll er kommet

Dette innlegget ble publisert 14. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

Avlshest.no har fått rapporter om føll i både Vestfold og Østfold.

Stutteri Enga og JJ Horses har fått vårens første føll. Fjorårets mest brukte hingst var Louis Vuitton, og nå har altså hans første avkom kommet til verden. 7. mars ble det født et hoppeføll hos JJ Horses, med mor JJ Romania (e. BH Romanov). Årets første (?) føll er mørkebrunt og med en liten stjerne. Navnet er ikke bestemt ennå.

På Stutteri Enga ble det født et hingsteføll den 12. mars etter Casir Ask. Føllets mor, Il Jaspico (e. Le Mexico) har flere seirer og mange plasseringer i derbyklasser. Hun har tidligere også hatt avkom med i Spektrum. – Føllet skal hete Engas Caspico, og er en livsglad herre som allerede har vært ute i all snøen, forteller Kady Besseberg.

Avlshest.no gratulerer, og håper alle ønsker å dele vårens kanskje vakreste eventyr med våre lesere. Send inn dine føll til aaseberit@avlshest.no eller ved å fylle inn skjemaet under føllgalleriet.

PS. Har du fått føll før 7. mars? Ta kontakt.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*