Andreas forbereder seg til Herning

Dette innlegget ble publisert 24. februar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Hingstekåring i Herning 5. - 8. mars.

Det begynner å nærme seg Herning og det er grunn til å tro at mange danske hingsteeiere nå er travelt opptatt med å forberede sine hingster, både til kåring, unghestchampionater og clinicer.

En av dem er dressurrytter Andreas Helgstrand. Han skal vise to av sine hingster i Herning i år og nå har han lagt ut video av forberedelsene med Carabas på sin hjemmeside. Carabas er en 11 år gammel hingst etter Carnaby/Roberto som er kåret i Hannover, Westfalen, Oldenburg, Holstein og Dansk Varmblod.

Helgstrand sikret seg også en av auksjonens dyreste hingster under høstens auksjon PSI-auksjon i Tyskland. Helgstrand Dressage og Dark Horse kjøpte den nå fem år gamle kårede hingsten Leatare e. Lord Loxley/Lancer II for € 520.000. Leatare vant det tyske Bundeschampionatet i fjor. Laetare vil også bli å se i Herning melder Helgstrand på sin hjemmeside.

Torsdag kveld vil Andreas holde clinic sammen med sprangrytter Andreas Schou. Dette blir en litt spesiell clinic i og med at rytterne som skal ri i den vil bli plukket ut ved hjelp av en audition i x-factor stil før clinicen starter. Selve clinicen vil ta for seg fremtidens sportshest. Se Andreas Schou fortelle mer om clinicen til Ridehesten her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*