Helsesjekk av hingstene

Dette innlegget ble publisert 29. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Tore Kvam og Petter Myhre tar en nærmere kikk på Quite Expensive.

Torsdag formiddag var det tid for veterinærsjekk av hingstene.

I bitende kulde ble kåringens fjerde dag brukt til å sjekke helsetilstanden til de 20 hingstene. Samtlige hingster gjennomgikk en full helsesjekk, ble mønstret på hardt underlag og fikk målt mankehøyde, brystomfang og pipeomfang.

Veterinær Petter Myhre gikk over alle hingstene og noterte ned eventuelle bemerkninger til kåringsnemda. I kveld er det klart for et av kåringens høydepunkt for mange, nemlig løshoppingen. Fra kl. 19.30 vil de unge hingstene få testet sprangegenskapene i den store arenaen.

Se bilder fra formiddagens veterinærsjekk:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*