Åpent hus hos Stald Cajus

Søndag 20. april hadde Stald Cajus åpent hus for nærmere 600 hesteinteresserte som hadde funnet veien til sør-Jylland.

Avlsstasjonen er ikke gammel, men har på usedvanlig kort tid klart å kapre posisjonen som den ledende innenfor sprangavlen i Danmark. Ved hingstekåringen i Herning fikk de i fjor fløyhingst i både 3- og 4-årsholdet med henholdsvis Cosmeo (e. Contender mf. Caletto I) og Carmargue (e. Cassini II mf. Cantus).

I år oppnådde hingstestasjonen noe ingen andre har klart før dem. De tok rett og slett fløyplassene i alle årsklassene i sprang. Quinton (e. Quinar mf. Carthago) i 3-årsholdet, Cosmeo i 4-årsklassen og Coulthard (e. Colman mf. Barnaul xx) i klassen for 5-årige og eldre hingster. I tillegg ble også 3-årig Diamant de Revel (e. Diamant de Semilly mf. Quidam de Revel) kåret.

De fremmøtte fikk også se flere dressurhingster, blant annet kom Sieger Hit (e. Sandro Hit mf. Donnerhall) og Wilkens (e. Waterford mf. Falkland) fra Tyskland for å vise seg frem til den dressurinteresserte andelen av publikum. 3-årige Fantastico (e. Florencio mf. Londonderry) ble også kåret i Herning, med bl.a. karakteren 9 for type.

Det ble også vist frem føll etter Cosmeo, Carmargue og Wilkens, før publikum kunne forsyne seg med pølser, wienerbrød, brus og øl i det strålende vårværet.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. avlshest.no» Bildegallerier » Stald Cajus
  2. avlshest.no» Blogg » Rapport fra Stald Cajus II

Legg inn en kommentar