Auksjonshest vant

Dette innlegget ble publisert 28. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Tirsdag ettermiddag ble det kjempet om de første poengene i kvalifiseringsrundene for 6- og 7-års championatene på Brunstad.

33 hester kom til start i Haahjem Gaards 6-års Championat for spranghester og det var tilslutt en dansk varmblodshoppe som gikk av med seieren. Thomas Sandgaard og Landlyst Shania fikk en total på 8,5 i dag. Hoppen etter Solos Landtinus/Solos Carex fikk 8,5 på både kapasitet, ridbarhet og teknikk.

Nummer to ble Danske Rikke Andersen og What’s Up B, en KWPN-hingst etter Krunch de Breve med 8,2, mens Therese Søhol Henriksen og Candy Boy Z ble beste norske på tredjeplass med 8,0.

I Stall Vests 7-års Championat ble det enda tettere i toppen. Seieren gikk til danske Kim Kristensen og KWPN-vallaken Viraldo som ble belønnet med 7,5 – 8,5 -8,5 for sin innsats. Det ga et gjennomsnitt på 8,2. Kim Kristensen kjøpte Viraldo under fjorårets Walber-auksjon her på AEG.

Andreplassen ble delt av vår egen Christian Anfinnsen Øien med Vivolinus og danske Jennifer Fogh Pedersen med Caponera som begge fikk 8,0. Vivolinus er etter Guidam/Landwind II og fikk hele 9 for kapasitet og 7,5 for ridbarhet og teknikk. Holsteinerhoppen Caponera etter Colman/Colletto fikk tre 8-tall for sin innsats.

Norskfødte Astoria ridd av Anita Sande var også blant de plasserte og plukket med seg noen poeng. Denne hoppen er etter Aston DVH/Dolomit og poengene 7,5- 7- 7 holdt til en syvendeplass.

Saker fra AEG

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*