Unghestcup for 6-åringer

Dette innlegget ble publisert 30. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

Cricket C og Solveig Karstensen Aarnes var eneste feifrie ekvipasje etter tre avdelinger.

Holsteineren Cricket C rørte ikke én bom under arrangementet og tok hjem seieren uten omhoppping.

Hingsten etter Carpaccio/Campione er tyskoppdrettet og ble ridd av Solveig Karstensen Aarnes. Hesten kom til Norge i juli i fjor. Solveig eier den sammen med Morten Aarnes og Arild Andersen. Solveig loset den 160 cm høye hingsten feilfritt gjennom de tre dagene som eneste ekvipasje og det var derfor ikke nødvendig med en omhopping for å kåre vinneren.

Fire ekvipasjer stod på totalt fire feil og måtte ut i omhopping om den videre plasseringen på resultatlisten. Dagen før vant Stein Endresen og Cabachon (e. Casall/Concerto II) Norsk Breeders Trophy 2010, og i omhoppingen søndagen var han feilfri og raskest og kunne ta med en 2. plass fra Unghestcupen.

Nicholai Lindbjerg og Quite Expensive (e. Quite Easy/Coronado) har i likhet med Stein og Cabachon hatt et svært godt stevne, og den norskfødte hingsten tok med seg tredjeplassen foran Therese Søhol Henriksen og Emotion van T Beugelhof (Querlybet Hero/Darco). Stein valgte å trekke fjorårets NBT-vinner og årets innehaver av bronsen i NBT fra omhoppingen, og ble dermed nummer fem i Unghestcupen med Cassano (e. Cardento/Bellini).

Nicholai Lindbjerg og Quite Expensive.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*