Rause svensker i Vechta

Lørdag 6. desember var det auksjon i Vechta. Og den dyreste ridehesten gikk til Sverige.

Pengene satt ikke helt løst under Winter Mixed Sales i Vechta i går. Men noen av hestene fikk kjøperne til å by, uavhenigig av finanskrisen. Katalog nr. 3, vallaken Stanfort (Sir Donnerhall/Roadster/Corlando) skapte mest inntekter ved å gå for 75.000 EURO, som endte opp hos hestehandler Johan Ifverson i vårt naboland Sverige. Finland fikk med seg to hester fra auksjonen.

Av føllhoppene ble det gitt mest for katalog nr. 111 Rhonda Gold (Carry Gold/Landor S/Contender) som reiser til USA for 12.000 EURO. Den lekre 3-åringen er drektig med den betydningsfulle avls- og spranghingsten Clinton I, som blant annet er far til Cornet Obolensky.

Blant unghingstene ble det høyeste budet på 19.000 EURO, for katalog nr. 54 Sammy Davis (Samarant/Don Cardinale/Plaisir d’ Amour) som ble værende i Tyskland hos sine nye eiere fra Nordrhein-Westfalen.

LES OGSÅ

Be the first to comment

Legg inn en kommentar