Hallmesterskapet i dressur 2008

Dette innlegget ble publisert 28. oktober 2008 og innholdet kan være utdatert.

Årets Hallmesterskap i dressur ble avholdt i helgen i regi av Grenland Rideklubb. I både store- og lilletur klassen var det norskfødte hester som hevdet seg selv om det ikke holdt helt til gull.

Storeturen ble vunnet av Gunn Skovholt og hennes egen Absalon. De red til 64.228 prosent i første avdeling og økte sin ledelse ytterligere etter annen avdeling hvor de oppnådde 69.00 prosent. Sølvmedaljen gikk til Vera Galtung og Oma’s Little Big. De oppnådde 61.951 prosent og 64,750 over de to dagene. Oma’s Little Big er en 13 år gammel norsk varmblodsvallak etter Lemond.

I lilleturen var det langt flere startende og seieren her gikk til Jonas Elvebakk og hans Cartier. Fjorårets 6-års Breedersvinner e. Blue Hors Cavan/Blue Hors Romancier var suveren og oppnådde over 69 prosent begge dager.

Også i denne klassen gikk sølvmedaljen til en norsk varmblod. Stine Gøtesen og LT Lionheart e. Löjtnantshjärta/Diamond DVE 330 red til 65.417 og 65.583 prosent. Nina Karstensens 8 år gamle LT Lionheart vant Norsk Breeders i feltritt som 5-åring, men har senere gjort overgangen til en ren dressurkarriere.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*