Danskene herjer CDI-klassene

I de internasjonale dressurklassene tirsdag var det nok en gang danskene som var best.

I kveld var storetur hestene først ut og her var det igjen Jim Rasmussen som fikk best uttelling av de fem dommerene, tett fulgt av svenske Charlotte Haid-Bondergaard. Jim Rasmussen og Broholm’s Highlight, en 11 år gammel dansk varmblodsvallak etter Mid-West Ibi Light, fikk 64,213 prosent for sitt Grand Prix-program.

Charlotte Haid-Bondergaard og Lagoheidor G-sønnen Lonovan endte opp med 64,043 prosent og andreplassen. Ellen Birgitte Farbrot og CC Royal fikk også i dag litt over 63 prosent, men i dag holdt det bare til fjerdeplass.

I lilleturklassen ble det dobbelt dansk. Thomas Dollaris Larsen var igjen best og red til 68,474 prosent på Græsmarkens Don Pedro. Dorthe Hoeck og Heterosis Nord kapret andreplassen med 66,789 prosent. Beste norske ble Isabell Bache og Schabos Waitongo (ex Why Not) på en tredjeplass med 66,316 prosent.

Saker fra AEG

Be the first to comment

Legg inn en kommentar